Project Specifications

  • Client: Cresa
  • Tenant: Pierce, Davis & Perritano, LLP
  • Address: 10 Post Office Square | Boston, MA
  • Architect: Margulies Perruzzi Architects
  • Engineer: AKF Group
  • Project Size: 10,519 SF
  • Project Completed: March 2016

When the law firm of Pierce, Davis & Perritano sought a new space to call home, JDL was brought on for a build out that would define expectations from the moment clients walked through the doors. Hardwood floors and new glass entry doors establish a high-end look within the reception area. The new pantry area features a bar height table, stainless steel appliances, and a contrasting orange backsplash. L.E.D. lighting, audio video equipment, and flexible workspaces create a highly productive environment. JDL was involved from the early design stages of the project, a decision that offered JDL the opportunity to draw attention to challenging site conditions in the 1930’s era building. This allowed the team to account for and plan for these conditions before they could turn into costly changes and delays.

Newsletter Sign Up

Enter your Email address below, to subscribe.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.