Project Specifications

  • Client: Jones Lang LaSalle
  • Tenant: The Nature Conservancy
  • Address: 99 Bedford Street | Boston MA
  • Architect: Visnick & Caulfield
  • Engineer: WB Engineering
  • Project Size: 11,700 SF
  • Project Completed: October 2017

The Nature Conservancy was project completed during occupancy. This involved phasing the construction activities accordingly to the needs of the tenant as well as accommodating efficiency during the fit out. New phone and meeting rooms to accommodate a modern style of office use was incorporated. Also, the entrance / pantry area was reworked with high end finishes to allow a more welcoming ambience. New carpet and paint was installed as well as a new assembly room to accommodate larger meetings. We worked closely with the tenant to minimize any potential disruptions.

Newsletter Sign Up

Enter your Email address below, to subscribe.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.