Project Specifications

  • Client: Cresa Boston
  • Tenant: ALKU
  • Address: 200 Brickstone Square | Andover, MA
  • Architect: Mulrooney Architecture + Design
  • Engineer: AKF Engineers
  • Project Size: 16,250 SF
  • Project Completed: May 2015

The highly specialized consulting firm ALKU occupies a modern open office work environment in their cutting edge Andover headquarters. The JDL team completed this 16,260 SF build out in 8 weeks. JDL installed a hand-made natural bamboo Koura pendant light fixture imported from New Zealand in the Reception Area. A highly-detailed checkerboard IdeaPaint pattern on walls adjacent to the open office work areas created a practical solution for ALKU. The contemporary finishes that the JDL team installed paired with exposed wood ceilings and steel rafters provides a unique modern feel in an adaptive reuse of a turn-of-the-century textile mill.

Newsletter Sign Up

Enter your Email address below, to subscribe.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.