Project Specifications

  • Client: WeWork
  • Tenant: WeWork
  • Address: 745 Atlantic Avenue | Boston, MA
  • Architect: CBT Architects
  • Engineer: Cosentini Associates
  • Project Size: 3,600 SF
  • Project Completed: October 2015

JDL Corporate Interiors completed the build out of WeWork’s flagship retail space on the ground level of 745 Atlantic Avenue. JDL gave the space a high-end industrial feel with exposed spiral duct, wide-plank hardwood flooring, and pendant fixtures suspended from the deck above. The large kitchen now features custom walnut cabinetry with stone counters and a massive island with integrated beer dispensers. The walls of the space were clad with custom painted murals and lumber reclaimed from the Boston Harbor. JDL worked closely with the design team to incorporate significant design changes in the midst of construction. To finish off the space, JDL transposed a massive map of Boston onto the glass entry doors, providing a seamless appearance from the lobby.

Newsletter Sign Up

Enter your Email address below, to subscribe.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.